Turf Angel

Sådär nu var äntligen nästa rank uppnådd. Turf Angel. 11 miljoner poäng och 70233 zoner ihopsamlat sedan 28/7 2012. Låg i lite extra nu – lite mer än jag först tänkt alltså – de sista två veckorna när det var så nära, men alltid lika kul att få de där skärmdumparna.

I morses vid kl 6 stod jag i ca 12 minuter utanför zonen JakobsBeach och väntade på att poängen skulle ticka på enbart för att få en skärmdump med just de magiska siffrorna 11 000 000.

 Turf Angel - 2014-10-20 11-miljoner - 2014-10-20

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu är det 2 miljoner till nästa rank så det är bara att glömma bort och istället fokusera på annat framöver – som vanligt! Färga alla zoner i Linköping lila – finns ju några nya som ännu inte ändrat färg. Besöka alla zoner i Linköping, Linghem, Malmslätt, Vikingstad och Sturefors minst en gång varje omgång. Besöka andra städer och plussa på antalet unika zoner och unika turfare och så plötsligt händer det… Nästa rank är ett faktum… Ja, kunde 1.5 miljon gå av bara farten så kanske 2 miljoner gör det också…

Annonser
Det här inlägget postades i Östergötland, Motion, Spel, Turf och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Turf Angel

 1. maqqansturf skriver:

  Gratulerar!

  Själv tycker jag att 500 000 till nästa rank är långt.

  • snusmumriksturf skriver:

   Om man tänker på det så är det långt, men om man tänker på annat istället så går det rätt bra, men nog är de efterlängtade när de där ”utmärkelserna” väl dyker upp 🙂

 2. guest skriver:

  jag vill köpa ditt konto 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s