Dagens klant!

Har antagit en outtalad utmaningen om klantigaste handhavande i samband med Turf och jag tror jag leder över Cornrocket nu…

I morse när jag var ute och turfade på omväg till jobbet kollade jag på displayen för att bestämma om jag skulle ta den ena eller andra zonen först samtidigt som jag alltså cyklar. I mörkret blir man lätt lite bländad av displayen och missar att få överblick, men jag tittade ju heller inte upp. Jag cyklade alltså i full fart rakt fram på en spikrak cykelbana rakt in i en betongsugga! Voltade runt betongsuggan och hamnade på rygg med cykeln över mig och kände att jag hade fasligt ont i vänster ben. Efter att ha trasslat ut styret ur jackan och med viss möda kommit upp på fötterna så fanns det två val. Cykla hem och lägga sig eller fortsätta cykla till jobbet. Jag valde att cykla till jobbet, men tusan vad ont det gjorde i låret. Och långsamt gick det för jag kunde inte ta i. Det blev ingen lunchrunda idag. Gjorde för ont. Jag hoppas jag kan cykla hem senare idag. Och jag hoppas att det bara är en lårkaka.

Om jag inte leder över Cornrocket i klantighet så platsar jag i alla fall i samma liga…

Annonser
Det här inlägget postades i Östergötland, Turf. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagens klant!

  1. cornrocket skriver:

    haha aaa… vet inte tre gånger fortfarande….. Jag märkte att det inte gjorde så ont så länge man höll igång och cycklade men så fort jag stannat och tagit en pause gick det knappt cyckla längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s